Yılmaz Erdoğan’dan yıllar sonra bir ilk

20 yılın ardından ‘İnci Taneler’ isimli melodram bir dizilye izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Yılmaz Erdoğan, yeni projesiyle ilgili “Derin bir aile meselesine odaklandım” dedi. İşte haberin detayları…

Yılmaz Erdoğan’dan yıllar sonra bir ilk

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Ünlü senarist, oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, 20 yıl sonra televizyona ‘İnci Taneleri’ adlı diziyle döneme hazırlanıyor.

Gazeteci Sibel Ama’nın Youtube’da yayınlanan programına konuk olan Erdoğan, yeni projesi hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Projesinde bir aile meselesini ele aldığını söyleyen ünlü isim, “Evet 20 yıl sonra televizyona geri dönüyorum. Gerçekçi bir hikaye yazdım. Ne komik olsun diye uğraştım ne olmasın diye uğraştım. İnsanlar arasındaki bağlarla ilgili derin bir aile meselesine odaklandım. Şimdiye kadar 5 bölüm teslim ettim bile. Adı: “İnci Taneleri” Aslında bir dörtlükten de yola çıkıyor: “İnsanlar dizili bir inci tespihte / İnci ne kadar değerli / İp ne kadar ince” Yorucu olacak ama 120 dakika olacak. Artık onun üzerinde de beni bağışlasınlar” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir