Yılmaz Morgül’den zehir zemberek Mert Demir yorumu: Çok kibirli biri

Mert Demir’in listeleri alt üst eden “Ateşe Düştüm” şarkısını seslendiren ve klip çeken Yılmaz Morgül, Demir’den telif aldı. Kendine has yorumu boşa giden Morgül, sessizliğini bozup zehir zemberek bir açıklama yaptı.

Yılmaz Morgül’den zehir zemberek Mert Demir yorumu: Çok kibirli biri

Mert Demir’in listeleri alt üst eden “Ateşe Düştüm” şarkısını seslendiren ve klip çeken Yılmaz Morgül, Demir’den telif aldı. Kendine has yorumu boşa giden Morgül, sessizliğini bozup zehir zemberek bir açıklama yaptı.

“Antidepresan” şarkısıyla hızlı bir çıkış yapan ve son olarak Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Mert Demir, “Ateşe Düştüm” şarkısıyla büyük bir beğeni topladı.

SERENAY SARIKAYA VOKAL YAPMIŞTI

Serenay Sarıkaya’nın back vokalini yaptığı “Ateşe Düştüm” kısa sürede en beğenilen şarkılardan olmuştu.

MORGÜL’DEN DEMİR’E OLAY SÖZLER

Birkaç hafta önce Aramızda Kalmasın programına katılan Yılmaz Morgül, Demir’in yorumunu “Ben şarkıyı yaşamak isterim. Yani bu ateşlere düştüğünü bana anlat, bunu yaşat bana”  demişti ve daha sonra şarkıyı kendi yorumuyla seslendirdi.

Klibi telif engeline takılan ve MESAM/MSG tarafından kaldırılan Yılmaz Morgül, 2. Sayfa’ya konuştu.

“Z KUŞAĞI İSYANDA”

Morgül, “Çok üzgünüm. Z kuşağı da isyanda! Eser hak ettiği şekilde yorumlandı, yaşayarak okudum. Bu kişiyi milyonlarca dinleyicime havale ediyorum” dedi.

“MERT DEMİR ÇOK KİBİRLİ BİRİ”

Morgül, “Bu yasak Mert Demir’den geldi. Kendisine defalarca ulaşmaya çalıştım. Çok kibirli biri. Benim yorumum ondan daha efsane” sözlerini sarf etti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir