Zafer Güder Havacılık Drone Volt’un Türkiye ve Bölge Distribütörü

Zafer Güder Havacılık ve Uzay Sanayi Ticaret Limited Şirketi Drone Volt’un Türkiye ve Bölge Distribütörü oldu.

Zafer Güder Havacılık Drone Volt’un Türkiye ve Bölge Distribütörü

HABER/GÖRÜNTÜ: FİKRET TURAN

Merkezi Bursa da bulunan ve lider İnsansız Hava Araçları (IHA) ve sistemleri üreticisi Zafer Güder Havacılık ve Uzay Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fransa’nın lider IHA üreticisi Drone Volt’un Türkiye distribütörü oldu. Ayrıca Zafer Güder Havacılık, Drone Volt markasının Doğu Avrupa ve Bati Asya’daki satış ve teknik servis yetkisini de üstlenmiştir.

Havacılık ve uzay sektöründe yenilikçi çözümler sunma konusunda lider olan Zafer Güder Havacılık, IHA Teknolojilerinde uzmanlaşmıştır. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden aldığı yetki ile tüm alanlarda uzman THA Pilotu Eğitimi ve IHA Teknolojisinin Tam, Enerji, Güvenlik ve Mühendislik tüm dallarında etkin kullanımına odaklanması gereken alışmalarla tanınıyor.

Drone Volt, uluslararası bir profesyonel sivil IHA ve yapay zeka üreticisidir. 2011 yılında kurulan Drone Volt, enerji, inşaat, inşaat mühendisliği ve güvenlik sektörleri için daha yenilikçi gözümler geliştiren üs marka (DRONE VOLT, AERIALTRONICS ve DANDRONE) aracılığıyla faaliyet göstermektedir. Drone Volt, profesyonel IHA’lara operasyonel maliyetleri ve insan riskini azaltma, karar verme süreçlerine yardıma olma gibi avantajlar sunuyor.

Genişletilmiş bu ortaklık, Zafer Güder Havacılık’ın müşterilerine daha kapsamlı bir ürün yelpazesi ve gelişmiş teknolojik destek sunmasın sağlayacak. Bu is birliği, Türkiye deki ve bölgedeki IHA kullanıcılarının Drone Volt’un dünya çapında tanınan ürünlerine kolayca erişmesini sağıyor.

Zafer Güder Havacılık Kurucusu ve CEO’su Zafer Güder, “Drone Volt ile gerçekleştirdiğimiz bu ortaklığın şirketimizin büyüme hedeflerine önemli katkı sağlayacağına, Türkiye ve bölge ülkelerinde IHA sektörünü daha İleriye taşıyacağına inanıyoruz. Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Drone Volt CEO’su Marc Courcelle, “Zafer Güder Havacılık ve Uzay Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile gerçekleştirdiğimiz stratejik ortaklığın Türkiye ve bölge ülkelerindeki varlığınızı güçlendireceğine ve IHA Teknolojilerinin potansiyelini en üst düzeye çıkaracağına inanıyoruz. Zafer Güder Havacılık ve Uzay Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin yerel bilgi birikimi ve teknik uzmanlığı, Drone Volt’un küresel vizyonu ile birleştiğinde, benzersiz bölgesel fırsatlar yaratacaktır.” Dedi.

Her iki şirket de bu ortaklığın Türkiye de ve bölge ülkelerinde IHA teknolojilerinin kullanımının yaygınlaşması ve sektördeki yeniliklerin hızlandırması için elzem olduğunu belirtiyor. Sahip olduktan teknolojik tecrübe Karsikh olarak hem firmaların hem de İnsansız Hava Aracı teknolojisinin gelişmesine katkı sağlayacak.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir