Zeynep Bastık: 2022 son şakasını da yaptı

Geçtiğimiz ay omurgası kırılan Zeynep Bastık, Kuruçeşme’de görüntülendi. Son durumu hakkında bilgi veren ünlü şarkıcı, “Çok hassas bir bölge olduğu için alçı veya başka bir şey uygulanamıyor” dedi.

Zeynep Bastık: 2022 son şakasını da yaptı

Yaşadığı kaza sonucu omurga kemiklerinden iki tanesi kırılan Zeynep Bastık, önceki gün Kuruçeşme’deki bir mekanda objektiflere yansıdı. Meslektaşı Berkay Şahin’in in doğum günü yemeğine katılan Bastık, yaklaşık 5 saat kaldığı mekandan çıktıktan sonra gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Sağlık durumu ile ilgili konuşan başarılı şarkıcı, “Çok iyiyim, toparladım arkadaşlar. 2022 son şakasını yaptı ama talihsiz bir şaka oldu bu. Bir tedavi söz konusu değil şu anda çünkü hassas bir bölge olduğu için alçı ya da başka bir şey uygulanamıyor. Zamanla geçecek bir durum ve korseyi çıkardım. 21 Ocak’ta Bakü’de konserim var, o güne kadar dinleneceğim. Berkay’ın doğum günüydü bugün, onu kutladık ve güzel bir gece oldu” ifadelerini kullandı.

29 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz sene en çok dinlenen kadın şarkıcılardan biri olduğu için gururu duyduğunu, çalışmaya ve üretmeye devam edeceğini de ekledi.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir