‘Zeytin Ağacı’ndan ilk fotoğraflar

Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Füsun Demirel, Fırat Tanış, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak’ı bir araya getiren Zeytin Ağacı’dam ilk fotoğraflar yayınlandı. Dizi 28 Temmuz’da seyirciyle buluşacak.

‘Zeytin Ağacı’ndan ilk fotoğraflar

Geçmişin, değiştirilemese bile kabul edilmesiyle, hayattaki pek çok çıkmazın üstesinden gelinebileceğini sıcak, duygusal, neşeli ve umut veren bir dille anlatan Zeytin Ağacı’ndan ilk görseller paylaşıldı.

KONUSU

Ada (Tuba Büyüküstün), Sevgi (Boncuk Yılmaz) ve Leyla (Seda Bakan)’nın üniversitede başlayan arkadaşlıkları yıllar içinde en zor zamanlarında bile onlara güç veren bir dostluğa dönüşmüştür. Ada, başarılı bir genel cerrah, Sevgi de hırslı bir avukattır. Leyla ise ikisinin aksine çalışıp kariyer yapmamıştır. Eşi ve oğlu ile rahat bir yaşam sürmektedir. Ancak bu üç kadının aralarındaki güçlü bağ Sevgi’ye kanser teşhisi konduktan sonra en büyük sınavını verir.


Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Murat Boz, Füsun Demirel, Fırat Tanış, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak gibi isimler yer alıyor.

Dizi 28 Temmuz’da Netflix’te seyirciyle buluşacak.

İşte diziden diğer kareler…

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir