Akşener: Emekliye bayramda 7 bin lira ikramiye verilmeli

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, emekli maaşları ve emekli ikramiyesiyle alakalı; “Cumhurbaşkanı olarak her şey elinizde. 16 gün var seçime. Emeklilere bayramda 7 bin lira ikramiye vereceksin. 11 bin lira seyyanen zam yapacak, en düşük emekli maaşını asgari ücret seviyesine getireceksin.” açıklamasında bulundu.

Akşener: Emekliye bayramda 7 bin lira ikramiye verilmeli

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir dizi program için Bursa’ya geldi. Akşener, Bursa ziyareti kapsamında İYİ Parti Bursa teşkilatıyla iftar programında bir araya geldi.

Düzenlenen iftar programına, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, İYİ Parti Bursa Milletvekili ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu, İYİ Parti İlçe Belediye Başkan Adayları, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Meral Akşener, burada partililere seslendi. Akşener’in gündeminde emekli maaşları ve emekli ikramiyesi de vardı.

Akşener’in konuşmasından satır başları şöyle:

“Geçen gün bir televizyon programında bir ekonomist hanımefendi, bir ekonomist arkadaşa soruyor. Meral hanım ekonomi konuşmuyor, emeklileri konuşuyor diyor. Emekliler aç. Emekliyi konuşmayıp kimi konuşacağım. Bursa’nın Gemlik ilçesinde 10 bin 500 lira emekli maaşı alan, evinde ne pişireceğini bilmeyen yaşlı kadınlar, yaşlı adamlar gördüm. Ekonominin vurduğu emekliyi konuşmayacağım da, saraylarda zevki sefa süren beyleri mi konuşacağım. Cumhurbaşkanı olarak her şey elinizde. 16 gün var seçime. Emeklilere bayramda 7 bin lira ikramiye vereceksin. 11 bin lira seyyanen zam yapacak, en düşük emekli maaşını asgari ücret seviyesine getireceksin. “

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir