Bridget Jones geri dönüyor

Romantik komedi denince akla ilk gelen yapımlardan olan Bridget Jones beyazperdeye geri dönüyor. Renée Zellweger, Helen Fielding’in çok satan “Bridget Jones: Oğlana Deli Oluyor” romanından uyarlanacak 4. filmde başrol oynayacak.

Bridget Jones geri dönüyor

Romantik komedi türünün ikonik serisi, Bridget Jones yeniden  izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Helen Fielding’in aynı isimli romanlarından uyarlanan seri, “Bridget Jones 4: Mad About the Boy” (Bridget Jones: Oğlana Deli Oluyor) filmiyle yıllar sonra beyazperdede olacak.

Renée Zellweger ve Hugh Grant ile birlikte seriye geri dönen oyunculardan birisi de Emma Thompson olacak. Yönetmen koltuğunda Michael Morris’in oturacağı filmde hiwetel Ejiofor ve Leo Woodall da rol alacak.

8 yıl aradan sonra izleyici ile buluşacak olan “Bridget Jones 4: Mad About the Boy” filmi dünya genelinde 14 Şubat 2025 tarihinde sinemalarda vizyona girecek.

Bridget Jones geri dönüyor: Dördüncü film için çalışmalar başladı - 1

Öte yandan seri, 2001 yılında Bridget Jones’s Diary ile başladı. 30 yaşlarının başındaki Bridget Jones’un hayatını ve romantik maceralarını konu alan serinin ikinci filmi The Edge of Reason 2004’te, üçüncü filmi Bridget Jones’s Baby ise 2016’da vizyona girdi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir