Bursa’da hatlar karıştı! Akşener iş insanlarıyla buluştu

İYİ Parti’nin Bursa’da Genel Başkan Meral Akşener’in katılımı ile gerçekleştirdiği ‘Bursa İş Dünyası Büyük Buluşması’nda ‘format’ tartışması yaşandı. 2 saatlik sunumu uzun bulan Akşener, konuşma yapmadı.

Bursa’da hatlar karıştı! Akşener iş insanlarıyla buluştu

İYİ Parti’nin ekonomi kurmaylarının Bursa iş dünyası ile bir araya geldiği toplantıda İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale ve İYİ Parti Grup Başkanı ve Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu birer sunum gerçekleştirerek partinin ekonomi politikası ve mevcut tablo hakkında bilgi verdi.

Sunumlardan sonra söz alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise yaptığı konuşmada programın diğer şehirlerde uygulanan formatlarından bahsederek, ‘Bursa’da hatlar karıştı’ yorumunu yaptı.

Yapılan sunumların uzun sürdüğünü belirten Akşener, “Sizler için vakit nakittir. Bu kadar insanı bu kadar uzunca süre tutmak haksızlık olur. O nedenle son bir konuşma için söyledi arkadaşlar ama bunun doğru olamayacağı kanaatindeyim” diye konuştu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir