Bursaspor’da 28 puan hedefi nasıl yakalanır?

Teknik Direktör Ümit Şengül’ün 28 puan hedefinin gerçekleşmesi için yeşil beyazlı takımın bundan böyle hiç kaybetmemesi gerekiyor.

Bursaspor’da 28 puan hedefi nasıl yakalanır?

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta tamamı altyapısından yetişmiş oyunculardan kurulu kadrosuyla mücadele eden ve düşme hattına gömülen Bursaspor yarın deplasmanda oynayacağı Kırşehir FSK maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Son 8 haftaya ateş hattının üzerindeki Serik Belediye ve Altınordu’nun 14 puan gerisinde giren ve kümede kalma şansını mucizelere bırakan Bursaspor’da Teknik Direktör Ümit Şengül tüm planlarını galibiyet üzerine kurdu.

SERİ YAPABİLİR Mİ?

Son 12 haftaya girilirken, 28 puan toplamaları halinde kümede kalabileceklerinin hesabını yapan ancak oynanan 4 maçtan 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgiyle ayrılan Ümit Şengül’ün en azından puan hedefini tutturabilmesi için kalan 8 maçı da kazanması gerekiyor. Serik Belediyespor maçında kırmızı kart gördüğü için Kırşehir FSK maçını tribünden takip edecek olan Ümit Şengül yarınki karşılaşmayı kazanıp, Kırklarelispor (İ), Zonguldak Kömür (D) ve 1461 Trabzon (İ) maçlarıyla birlikte galibiyet serisi yakalayıp pamuk ipliğine bağlı kurtuluş umudunu sürdürmek istiyor.

Bursaspor, TFF 2.Lig’in 31. haftasında deplasmanda konuk olacağı Kırşehir FSK maçının hazırlıklarını dün akşam saatlerinde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri Ersel Altıparmak sahasında yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Ümit Şengül gözetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma koşularıyla başladı. İkinci bölümde geçiş oyunları oynayan futbolcular antrenmanı taktik çalışmalar yaparak tamamladı. Yeşil beyazlılar bugün sabah saatlerinde Kırşehir’e hareket edecek.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir