Fırat Yılmaz’dan Aktaş’a ‘konser’ tepkisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Melike Şahin’den sonra Hüseyin Turan’ın da konserini iptal etti. Alınan karar sonrası CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz’dan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a tepki geldi. Yılmaz, “Kaldı 9 ayın… Turgay Erdem başkanım en kısa zamanda Nilüfer’de büyük bir Hüseyin Turan konserine hazırız…” ifadelerini kullandı.

Fırat Yılmaz’dan Aktaş’a ‘konser’ tepkisi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 29 Temmuz Cumartesi günü Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası ile sahne alacak sanatçılar arasında yer alan Hüseyin Turan’ın programdan çıkarıldığını duyurdu.

Gelişme sonrası Başkan Aktaş’a tepki gösteren Cumhuriyet Halk Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, sosyal medya hesabı aracılığıyla şunları söyledi:

“Bir değil iki değil daha kaç ayıp yapacaksın Alinur Aktaş? Kaldı 9 ayın… Turgay Erdem başkanım en kısa zamanda Nilüfer’de büyük bir Hüseyin Turan konserine hazırız…”

MELİKE ŞAHİN’İN KONSERİ DE İPTAL EDİLMİŞTİ

Daha önce, katıldığı ödül töreninde yaptığı açıklamalar nedeniyle Melike Şahin’in de 22 Temmuz’da Bursa’da düzenleyeceği konser Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından iptal edilmişti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir