Hollywood yıldızı İngiltere’de mahkemeye çıkacak

Amerikalı aktör Kevin Spacey 3 erkeğe cinsel saldırıyla suçlanıyordu. İngiltere polisi, 4 cinsel taciz girişimi nedeniyle yıldız ismin mahkemeye çıkacağını açıkladı.

Hollywood yıldızı İngiltere’de mahkemeye çıkacak

İki kez Oscar ödülüne layık görülen Hollywood’un ünlü aktörü Kevin Spacey, hakkındaki taciz suçlamaları nedeniyle mahkemeye çıkacak. İngiltere Kraliyet Savcılığı, ünlü aktörün cinsel taciz vakasıyla suçlandığını doğrulamıştı. Londra polisi, 2005-2013 yılları arasında kaydedilen bir dizi şikayeti incelemesinin ardından Kevin Spacey’nin bu hafta mahkemeye çıkacağını açıkladı. Spacey’nin suçlandığı taciz vakalarından üçünün Londra’da, birinin ise İngiltere’nin batısındaki bir kentte meydana geldiği biliniyor.

Bugüne kadar kendisine yönelik yapılan suçlamaları reddeden Spacey, 2017’nin ekim ayında Amerikalı aktör Anthony Rapp’i taciz iddiaları sonrası genel bir özür yazısı yayınlamıştı. Spacey, ünlü film yapımcısı Harvey Weinstein skandalının ortaya çıkmasından sonra açıkça suistimalle suçlanan Hollywood’daki ilk aktörlerden biriydi. Yıldız isim başrolünü oynadığı House Of Cards dizisinden çıkarılmış, bir daha hiçbir yapımda da yer almamıştı. Spacey için ayrıca tecavüz suçlaması da bulunuyor.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir