İrfan Tatlıoğlu’ndan anlamlı ziyaret!

Osmangazi Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı ve deneyimli siyasetçi İrfan Tatlıoğlu, 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla özel çocuklarla bir araya gelerek, Yörük kefiyesi ve Kuvayı Milliye Kalpağı hediye etti.

İrfan Tatlıoğlu’ndan anlamlı ziyaret!

Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği (TDYTB) Genel Başkanı ve Osmangazi Belediye Başkan aday adayı İrfan Tatlıoğlu, özel çocuklarla buluştu.

3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla, Yıldırım’da bulunan özel bir eğitim kurumunu ziyaret eden Tatlıoğlu, burada öğrenci, öğretmen ve velilerle bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu.

Öte yandan Tatlıoğlu, eğitim kurumunun Kurumu Kurucu Müdürü Edip Ali Demirtaş’tan uygulanan eğitim metotları hakkında bilgi aldı.

‘TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ’

Çocuklara ve öğretmenlere Yörük kefiyesi ve Kuvayı Milliye Kalpağı hediye eden Tatlıoğlu ise şunları söyledi:

“21. yüzyılın ‘Türkiye Yüzyılı’ olması için hep birlikte çalışmak, üretmek gerekiyor. Biz bunun gerçekleşeceğine inanıyoruz ve bu yolda başından beri çalışıyoruz. Birbirimizi seven, destekleyen, anlayan bir toplum olursak her türlü zorluğu aşarız. Daha mutlu, ileri bir toplum oluruz.”

Tatlıoğlu’nun konuşmasının ardından özel öğrenci Sude, piyano resitali verdi. TDYTB Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, belediye başkanı olduğunda özel çocuklar ve aileleri için özel mekanlar planlayacaklarını da ifade etti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir