Kobra Murat mal varlığını açıklamıştı! ‘Telefonlarım susmuyor’

‘Kobra Murat’ adıyla tanınan şarkıcı Murat Divandiler, katıldığı bir programda ’18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var’ demiş, açıklaması çok konuşulmuştu. Kobra Murat, sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyledi.

Kobra Murat mal varlığını açıklamıştı! ‘Telefonlarım susmuyor’

2. Sayfa programına katılan Kobra Murat, mal varlığını canlı yayında açıkladı: *Çocukluktan beri altın alıyorum. Şuana kadar belki 18 kilo olmuştur. dedim. birikince çoluğuma çocuğuma ev alıyorum.

*Annem çok tutumluydu benim. Eline para geçince hemen mahallenin aşağısındaki kuyumcuya giderdi.

*Kızıma ev aldım, doğum gününde yazlık aldım. Oğluma bir ev bir yazlık aldım. Bir tek ortanca oğluma yazlık alamadım.

*Kızımın üstündekiler gerçek altın. Belindeki kemer 14 ayar ama onlar… *İbrahim Tatlıses’in taktığı bizimkilerden. Gösteriş olarak abartılı ama satınca o kadar yüksek değil. 200 bin falana alıyosan 100 bine satıyorsun öyle düşün.

*Eşim kızıyor bana kasada koyacak yer kalmadı diyor. Bunlar kaba ya, yer kaplıyor. Çeyrek falan al diyor. *Ben “Şuana kadar aldıklarım 18 kiloyu bulmuştur” dedim, kes yapıştır olunca “18 kilo altınım var” olarak girdi sitelere. Telefonum susmuyor şuanda.

*Gerçek mal varlığımı ben açıklayayım: 1 dairem var, büyük oğluma bir ev aldım, kızıma bir ev aldım, küçük oğluma 1 ev aldım. Yazlık aldım 2 tane gecekondum var. 23 m2 evde 6 kişi yaşadık biz. 20 m2 3 katlı dükkanım var. Bir de çocuklarıma yaptırdığım 14 ayar böyle gösterişli şeyler var. *Benim arabam bile yok. İşe giderken bile otobüsle giderim. Halkın içine karışıyorum, onlar da şaşırıyorlar. Ben eli tutarken çoluğuna çocuğuna bir şeyler almış insanım.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir