MHP’li Büyükataman’dan Davutoğlu’na: Siyasi kalpazan, stratejik çapsız!

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun, “Bahçeli bayrak açtı. Cumhur ittifakı dağılıyor” sözlerine tepki gösterdi. Büyükataman, “Hastalık derecesinde bir takıntı ile her fırsatta Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Cumhur İttifakı’na saldıran Serok Ahmet’in sataşmalarının ciddiye alınacak bir tarafı bulunmamaktadır. Stratejik çapsız, siyasi kalpazan Davutoğlu, içinde bulunduğu çukurda çırpındıkça çamura batmakta, rezilliğine rezillik katmaktadır” dedi.

MHP’li Büyükataman’dan Davutoğlu’na: Siyasi kalpazan, stratejik çapsız!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in “yerel halk” sözlerine verdiği tepki, tartışılmaya devam ediyor. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, Bahçeli’nin Şimşek’e yönelik sözlerini hatırlatarak, “Sayın Bahçeli bayrak açtı. Bu, sıradan bir gelişme değildir. Cumhur İttifakı içinde çok derin çatlaklar olduğunu görüyoruz. 2018’in Cumhur İttifakı da dağılıyor. Geçen sene yenilmiş Millet İttifakı’nda nasıl tartışma başladı ise şimdi de sıra Cumhur İttifakı’nda, bu seçim sonrasında orada da çatlaklar var.” diye konuştu.

BİZ BU FİLMİ 2001’DE GÖRDÜK

Bahçeli’nin açıklamalarının, kendisine 2001 yılındaki gelişmeleri hatırlattığını ifade eden Davutoğlu, “Aynı 2001’de olduğu gibi Başbakan Yardımcısı olduğunu unutarak bütün o krizin yükünü rahmetli Ecevit’in yıpranmış bedenine yüklemesi gibi şimdi de Sayın Erdoğan’ın ama Sayın Erdoğan’dan önce Sayın Şimşek’in üzerine yükleme taktiği bu. Biz bu filmi gördük. Sayın Bahçeli, kaçamazsınız, şu anda çekilen sefaletin, yoksulluğun, israfın, hukuksuzluğun hepsinde sizin de payınız var.” değerlendirmesinde bulundu.

Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından da Saadet Partisi grubunda yaptığı konuşma ve Bahçeli’nin bazı sözlerinin yer aldığı bir videoyu “2002’den 2024’e aynı senaryo, aynı hedef… Bu sefer sorumluluktan kaçamazsınız Sayın Bahçeli!” notuyla paylaştı.

STRATEJİK ÇAPSIZ, SİYASİ KALPAZAN

Davutoğlu’na yanıt, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’dan geldi. Büyükataman, X hesabından yaptığı paylaşımda, “Siyaset sahnesindeki ‘stratejik rezillikleri’ ile nam salmış olan Ahmet Davutoğlu, şimdi de trollük yaparak ilgi çekmeye çalışmış. Hastalık derecesinde bir takıntı ile her fırsatta Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Cumhur İttifakı’na saldıran Serok Ahmet’in sataşmalarının ciddiye alınacak bir tarafı bulunmamaktadır.

Milliyetçi Hareket Partisi ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi hedef alarak gündeme gelmeye çalışan ‘Trol Ahmet’ şunu kulağına küpe etmelidir; kendisinin ve küsurat partisinin aziz milletimizde bir karşılığı olmadığı gibi, sözlerinin tarafımızca da bir kıymeti harbiyesi yoktur. Şizofrenik kurgularıyla fitne saçmaktan bir adım öteye gidemeyen stratejik çapsız, siyasi kalpazan Davutoğlu, içinde bulunduğu çukurda çırpındıkça çamura batmakta, rezilliğine rezillik katmaktadır” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir