Mudanya TSM Korosu Aşkın Tuna’nın aşk şarkıları ile coşturdu

Mudanya Kültür Sanat Derneği’nin Türk Sanat Müziği Korosu, Şef Bahadır Sevik yönetiminde “Aşkın Tuna ile Aşk Şarkıları” isimli muhteşem bir konser verdi. Sunuculuğunu şair ve şarkı sözü yazarı Nedim Saatçioğlu’nun yaptığı geceye, ünlü söz yazarı Aşkın Tuna da katıldı.

Mudanya TSM Korosu Aşkın Tuna’nın aşk şarkıları ile coşturdu

Katılanları 80’li 90’lı yıllara götüren duygu yüklü konserde şarkılarının yazım sürecini samimiyetle paylaşan Aşkın Tuna, Bursalı seyirciler tarafından alkışlarla ödüllendirildi.

Tayyare Kültür Merkezi’ni dolduran sanatseverler tüm şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

Gecede Aşkın Tuna’nın sözlerini yazdığı “Rüyalarda Buluşuruz” “Böyle Kutlanırmış Hep Ayrılıklar”, “Biraz Geç Kalmadın Mı?”, “Hatıralar Sarmış Dört Bir Yanımı”, “Dün Gece Aklımda Yine Sen Vardın”, “Fırtınalar”, “Gülü Soldurmam”, “Seninle Tattım Her Mutluluğu”, “Aşkımız Ne Güzeldi Gittiğinde Anladım”, “Kutupta Yaz Gibi”, “Devlerin Aşkı”, “Tam Hayallerim Gibisin”, “Havam Yerinde Alaturka Oldum” eserleri seslendirildi.

Geceye konuk olan ünlü assolist Nihal Arda konserde “Seni Seven Olabilir Sen Onlara Dönüp Bakma” adlı eseri seslendirdi.

Bin 500 şarkı yazarak sanat dünyasında bir rekora imza atan Aşkın Tuna, tüm salonun ezbere bildiği şarkıları seslendirilirken koroya eşlik etti.

Aşkın Tuna’nın ses sanatçısı olan oğlu Tuna Can Tuna da sahneye çıktı ve sanatseverlerden tam not aldı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir