Mustafakemalpaşaspor Belediye’de hedef TFF 3.Lig

Mustafakemalpaşaspor Belediye, yeni sezon için kadrosunu güçlendirmek amacıyla önemli transferlere imza attı. Geçtiğimiz sezon namağlup olarak BAL Ligi’ne yükselen Mustafakemalpaşaspor Belediye sıkı bir transfer süreci yaşarken, ilk transferi takım kaptanı Cihat Kahraman oldu.

Mustafakemalpaşaspor Belediye’de hedef TFF 3.Lig

Geçtiğimiz sezon namağlup olarak Bal Ligi’ne yükselen Mustafakemalpaşaspor Belediye’ye altın çağını kazandıran birçok futbolcunun sözleşmesi yenilenirken, yeni sezon için transfer isimlerle görüşmeler sağlandı. Sözleşmesini yenileyen İlyas Burak, Alparslan Aytekin, Furkan Keskinoğlu, Gökhan Özçelik ve Görükle İpekspor’dan transfer olan Salih Kaan Kaplan, yeni sezonda Mustafakemalpaşaspor Belediye için ter dökecek.

Mustafakemalpaşaspor Belediye Kulüp Başkanı Ercan Leblebici “Genç yetenekler, güçlü kadromuzla bir sezonu geride bırakırken yeni sezonda TFF 3.Lig’de Mustafakemalpaşaspor Belediye’yi görmeyi hedefliyoruz. .Bizlerden desteklerini esirgemeyen Mustafakemalpaşa Belediye Başkanımız Mehmet Kanar,  teknik ekibimiz ve takımımızın 12. Adamı taraftarımızın emeklerini göz ardı edemeyiz. Her branşta bizleri destekleriyle gururlandırıyorlar. Taraftarlarımız ve takımımız heyecanlı, yeni sezona bomba gibi hazırlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir