Tahsin Tam’dan çarpıcı yorum: Ben olduğum sürece yok!

Bursaspor teknik direktörü Tahsin Tam, 3-0’lık Esenler Erokspor maçını değerlendirdiği basın toplantısında pek çok konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Tahsin Tam’dan çarpıcı yorum: Ben olduğum sürece yok!

Bursaspor teknik direktörü Tahsin Tam 3-0’lık Esenler Erokspor mağlubiyetinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İşte Tahsin Tam’ın açıklamalarından öne çıkanlar:

”Üzücü bir skorla bu akşamı bitirdik. Rakibimizde bu ligin kaliteli oyuncularından oluşmuş takım olduğunu biliyorduk, kolay bir maç olmayacağının farkındaydık.

Aslında maça iyi başlamıştık. Ama sakatlıklar ve maçın kırılma anlarındaki hakem kararları dengemizi bozdu. Basit bir duran topla başlayan basit bir gol hepsi bizim motivasyonunu aşağı çekti. Zaten 3.golden sonra iyice kopmuş bir maç izledik.

O stresi de genç oyuncularımızın üstünde hissettik. Taraftarın da stresi eklenince elleri ayakları dolanmaya başladı.

Elimizdeki kadro bu, devre arasına kadar gideceğimiz kadro bu. 3 gün sonra maçımız var bir an önce toparlamamız lazım. Bu kadroyla devam edeceğiz. Umarım devre arasına kadar bu direnci gösterebiliriz.

HAKEM HEP ALEYHİMİZE ÇALDI

Hakemin lehimize vermediği ve aleyhimize çaldığı çok pozisyon oldu. Maçın kopma anlarında hakemlerin verdiği kararlar maçı bitirdi. Maçta kırılma anları çok vardı.

TRANSFER TAHTASI İÇİN BURSA HAREKET EDECEK

Transfer tahtasıyla ilgili değerlendirmeyi tüm Bursa yapacaktır. Bunu hep beraber göreceğiz. Bursa’yı yalnız bırakmamalılar.  Bursaspor bunu hak etmiyor.

Çocuklarımız inşallah ilerde ses getirecekler. Onlara daha fazla sorumluluk yükledik. İnşallah iyi olurlar çünkü onlara da yazık etmiş olmak beni çok üzer.

ÇAĞATAY GERİ DÖNMEYECEK

Çağatay’ın geri dönme gibi bir durumu yok. Biz kendi çocuklarımızla devam edeceğiz. Ben olduğum sürece yok. Biz buraya ait olan oyuncularla devam edeceğiz.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir