THY, UEFA Şampiyonlar Ligi finaline hazır

Türk Hava Yolları (THY), resmi sponsoru olduğu UEFA Şampiyonlar Ligi’nin yarın Atatürk Olimpiyat Stadı’nda gerçekleşecek Manchester City-Inter finali öncesinde iletişim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat yaptığı açıklamada, “Yedi kıtadan milyonlarca futbolseveri yedi tepeli güzel şehrimiz İstanbul’da, bayrak taşıyıcı şirketimizin resmi sponsorluğunda buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

THY, UEFA Şampiyonlar Ligi finaline hazır

THY, ana sponsoru olduğu turnuvanın finalinde gerçekleştirdiği birçok iletişim faaliyetiyle Türkiye’nin tanıtımına katkı sağlıyor. İlk kez bir 3D animasyon videosunu LED ekranlarda kullanan THY’nin bu çalışması her gün İstanbul Havalimanı’nda yüz binlerce yolcunun geçiş noktası ‘Dış Hatlar Giden Yolcu’ alanında yer alıyor. Karaköy ve Kadıköy gibi İstanbul’un tarihi yerlerinde yerel sanatçıların resmettiği dev duvar resimleri de futbolseverlerin beğenisine sunuluyor.

“YEDİ KITADAN MİLYONLARCA FUTBOLSEVER YEDİ TEPELİ GÜZEL ŞEHRİMİZ İSTANBUL’DA”

THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, konuya ilişkin, “Yedi kıtadan milyonlarca futbolseveri yedi tepeli güzel şehrimiz İstanbul’da, bayrak taşıyıcı şirketimizin resmi sponsorluğunda buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dünyanın en önemli spor organizasyonlarından olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nin finali İstanbul’da gerçekleşecek. Sponsorluğumuz kapsamında sene boyu birbirinden ünlü birçok isim ve marka ile iletişim faaliyeti gerçekleştirdik. Ülkemizin bayrak taşıyıcısı olmanın getirdiği sorumlulukla markamızın sesini duyurmaya gururla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

MANCHESTER CİTY’NİN RENKLERİ, İSTANBUL’UN 3 KÖPRÜSÜNÜ IŞIKLANDIRDI

Beş videodan oluşan ‘Epic Challenges’ serisi geçtiğimiz günlerde Ronaldinho’nun boğazdaki şutuyla sona erdi. Küresel taşıyıcı, dünyanın en önemli spor mecralarından olan ‘Bleacher Report Football’ ile hazırladığı sürpriz animasyon filmini de sosyal medya hesaplarında paylaştı. Ayrıca havayolu şirketi, ‘Twitter’ hesabında takipçileri ile finale dair bir anket de gerçekleştirdi. Ankette daha yüksek oy alan Manchester City’nin renkleri, İstanbul’un iki kıtayı birbirine bağlayan 3 köprüsünü ışıklandırdı.

UEFA ŞAMPİYONLAR FESTİVALİ 11 HAZİRAN’A KADAR YENİKAPI’DA

Tüm hesaplarında 80 milyonun üzerinde takipçisiyle dünyanın en önemli futbol mecrası olan 433 ile THY, final günü boyunca maçtan canlı yayın yapacak. Birçok uluslararası sosyal medya fenomeni ve ünlü isim de final maçı kapsamında THY ile İstanbul’da iş birliği gerçekleştirecek. Küresel taşıyıcı UEFA Şampiyonlar Ligi finali kapsamında özel aktivasyonlara imza atacağı ve birbirinden farklı aktivitelere ev sahipliği yapacak UEFA Şampiyonlar Festivali 11 Haziran’a kadar Yenikapı Etkinlik Alanı’nda futbolseverlerin ziyaretine açık olacak.

10 Haziran’da Manchester City ile Inter Milan arasında gerçekleşecek final maçında kullanılacak olan forma, krampon, şort, top gibi hatıra eşyalar da ‘THY Lounge Business’ta yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi Finalleri sergisinde yerini alacak.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir