Türkiye-Ermenistan karşılaşması bu akşam

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D grubu beşinci maçında bu akşam Ermenistan ile kritik bir mücadeleye çıkacak. Gruplarda oynadığı 4 maç sonunda 9 puanla lider durumda bulunan Türkiye, Ermenistan’ı yenerek puan farkını açmak ve büyük bir avantaj yakalamak istiyor.

Türkiye-Ermenistan karşılaşması bu akşam

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası grup maçları kapsamında Türkiye, Ermenistan ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma bu akşam 21.45’te Eskişehir Yeni Stadyumu’nda oynanacak. A Milli Takımın grup müsabakası TRT1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

İTALYA HAKEM DÜDÜK ÇALACAK

Karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonundan hakem Daniele Orsato yönetecek. Mücadelenin yardımcı hakemliklerini Ciro Carbone ve Alessandro Giallatini, dördüncü hakemliğini ise Antonio Rapuano üstlenecek.

1kapak-004.jpg

Ay-yıldızlı ekip Ermenistan karşılaşması öncesinde 9 puanla lider durumda bulunuyor. Bir maçı eksik Ermenistan 6 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Grupta iki maçı eksik olan Hırvatistan ile 4 karşılaşmayı geride bırakan Galler ise 4’er puana sahip. Son sıradaki Letonya’nın ise puanı bulunmuyor.

GRUP AŞAMASI 21 KASIM’DA SONA ERECEK

EURO 2024’e katılacak 20 takımın belli olacağı grup aşaması, 16-21 Kasım 2023’te oynanacak karşılaşmalarla sona erecek. 10 grupta ilk 2 sırayı alan takımlar EURO 2024’e katılma hakkını elde edecek.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir