Ümit Akkuş
Ümit Akkuş
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

Benimkisi bir his: İsmail Ertekin’i de mi istemiyorlar!

Menemen‘in tadı damaktaydı, gül reçeli, suyu ile yıkandık, o da bitti gitti!

İsmail Ertekin hocamın geçen hafta içi açıklamalarını okudum:

Bu ligde hakemler inanılmaz derecede kötüler. Bütün hataları da bize yapıyorlar. Sezon başından beri böyle aleyhimize kararlar veriyorlar. Sanki özel yapıyorlarmış gibi. Alınıyoruz. Onları da yenmek zorunda kalacağız gibi görünüyor” demişti.

BURSASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ İSMAİL ERTEKİN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR YAPTI. (BARIŞ YALIM/BURSA-İHA)
Bursaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, hakem kararlarından dert yandı. Ertekin, “Bu ligde hakemler inanılmaz derecede kötüler. Bütün hataları da bize yapıyorlar. Sezon başından beri böyle Aleyhimize kararlar veriyorlar. Sanki özel yapıyorlarmış gibi. Alınıyoruz. Onları da yenmek zorunda kalacağız gibi görünüyor” dedi.

Ah be hocam, bırak sen hakemleri! Senin dükkanda arıza var! Sen ona bak. Trafo arızası varsa o büyük iş, seni meşgul etmesin bu konular. Bu konularla yönetim ilgilensin, TFF‘nin 1. Başkan Vekili, hemşerimiz İbrahim Burkay ilgilensin. Sen kardeşlerimize, seyircimizin önünde heyecanlanmadan, ayakları titremeden rahat oynamalarını söyle.

1-0 mağlupken sakatlık sonrası centilmence topu taçtan niye auta atarsın? Zaten zaman geçirmenin yollarını arayan kaleci tam da yakınındayken ona atsana… Zaman geçirmesin.

Gençlere akılcı hareket etmelerini öğret hocam.

Şunu da belirteyim; benimkisi tamamen bir his, Tahsin Tam hocayı istemeyen birkaç futbolcu aynısını şimdi İsmail Ertekin’e mi yapıyor?

Benimkisi tamamen bir his, sonra demedi demeyin!

BURSASPOR SAHASINDA ISPARTA 32 SPOR’A 2-1 YENİLDİ. (BARIŞ YALIM/BURSA-İHA)
TFF 2. Lig Beyaz Grup 15. hafta maçında Bursaspor sahasında Isparta 32 Spor’u ağırladı. Konuk ekip sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.

YİNE HAKEM DERNEĞİ YİNE BAŞKANI!

Yer: Atıcılar Sahası

Müsabaka sırasında hakem, kendisine küfür eden şahıstan önce şikayetçi oluyor. Sonrasında, iddiaya göre şikayetinden vazgeçmek için hakem derneğine 5 bin lira bağış talep ediyor.

Eyvah eyvah 3!

Sırada ne var bakalım!

Sayın başkan, güzel bir konuda kendi derneğin yerine Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı, LÖSEV, Mehmetçik Vakfı ya da tüm sahalarda kullanılmak için üzere ilk yardım malzemesi isteseydin daha iyi olmaz mıydı?

Bunun benzerini daha önce ben yaptım, hem de kimseye duyurmadan.

“İyilik yapacaksan, diğer el görmeyecek” yazmıştın tffhgd.org sitesine ve kendi sosyal medya hesabında.

Hani Ramazan ayında dağıttın ya, hatırla öyle yazmıştın.

Kendinle çelişme!

Bakın ne geldi aklıma; geçen hafta yazmıştım.

Fethiyesporlu yöneticinin, yardımcı hakeme fiziki saldırısı sonrası hakemlere  “Şikayetçi” olmayın diye telkinde bulunmuşsun ya, birlikte görüntü verdiğin o yöneticilerden de dernek adına bir bağış talep ettin mi?

Ya da şöyle ifade edeyim, o olayda hakeme fiili bir saldırı var. Şikayetten vazgeçilmesi için buna ne kadar değer biçtin başkan?

TEŞEKKÜRLER SAYIN BAŞKAN ALİNUR AKTAŞ

Yetmez ama evet! Hem de çok güzel…

Timsah Park önünden geçip, Acemler’e bağlanan köprüye Bursaspor’un efsane kaptanı Sedat Özden‘in adının verilmesi çok muhteşem oldu.

Daha önce Belediye Başkanımız Alinur Aktaş‘a bizzat ben demiştim; başta Merinos Stadı‘na emektar, efsane Erdoğan İzmirli, diğer futbol sahalarına da mevcut isimlere ilave olarak örneğin Atıcılar’a Gündüz Özcebe, Fethiye Sahası‘na Muhtar Tucaltan, Soğanlı Sahası‘na Abdi Parlakay, Fidyekızık Sahası‘na Necmi Güzey isimleri verilebilir…

Aslında daha çok unutulmaz isimlerimiz var: Faik Tinel, İsmail Bavlı, Sinan Bür, Müfit Gürsu gibi…

Bunun için bir komisyon oluşturulabilir.

Ne dersiniz; Bursa futbolunda vefayı işletelim mi?

HABERLER